Zonvoordeel.com

Onze producten

Zonnepanelen
Laadpalen
Accu's

FAQ

De voordelen van Zonvoordeel.com

Waarom kiest u voor Zonvoordeel?

Wij zijn gespecialiseerd in glas op glas panelen, maar uiteraard kunt bij ons ook terecht voor glas op folie panelen alles naar uw wensen. Uiteraard zijn dit panelen die onder de Tier 1 panelen vallen.

Vrijblijvende schouw met een persoonlijk rendementsplan

Het verschil dat wij maken dat wij een uitgebreide en uitvoerige gedetailleerde schouw aan huis maken, dit doen wij door een uitgebreide 3d foto rapportage te maken.

Daar vandaan kunnen wij een legplan realiseren, en het eventuele kabel traject nemen we dan met u door. Dit doen we dan ook om teleurstellingen te voorkomen tijdens de installatie. Om dit uitvoerig en deskundig te kunnen doen kunt u een offerte op maat krijgen.

Zonne installaties met hoge kwaliteitstandaard

Wij werken met een uitgebreid assortiment van A-merk zonnepanelen zoals het merk Denim. En uiteraard is er altijd een pakket die aansluit op uw situatie.

Wat betreft de omvormers werken wij uitsluiten met micro omvormers van Enphase.

Met gedetailleerde expertise en jarenlange ervaring gaan wij op zoek naar de beste samenstelling voor uw situatie.

Gespecialiseerd in vrijwel alle dakvlakken
Wij van Zonvoordeel, zijn gespecialiseerd in bijna alle dakvlakken. Zoals pannendaken, bitumendaken leiendaken, paraboldaken, zadeldak, lessenaarsdaken, dakkapellen, EPDM, PVC, carports en pergola.
Verschil glas op glas en glas op folie

Wij willen u uitvoering het verschil uitleggen van de glas op glas en glas op folie. De belangrijkste reden voor glas op glas is dat deze volstrekt brandveilig zijn en het degradatie proces vele malen lager is dan een glas op folie paneel. Verder werken we uitsluitend met micro omvormers van Enphase dit met de reden dat wij garant willen staan voor het maximale rendement en alle veiligheidsrisico’s willen uitsluiten.

Onze onderconstructie gebruiken wij uitsluitend van Nederlands fabricaat deze zullen dan ook altijd aan uw dak wensen voldoen.

Omvormers van Enphase voor maximaal rendement

Onderscheidende kwaliteit

Specialisme van Zonvoordeel is dat wij ons echt willen onderscheiden in deze markt en u uitvoering het verschil willen uitleggen van de glas op glas en glas op folie. De belangrijkste reden glas op glas is dat deze volstrekt brandveilig zijn en het degradatie proces vele malen lager is dan een glas op folie paneel. Verder werken we uitsluitend met micro omvormers van Enphase dit met de reden dat wij garant willen staan voor het maximale rendement en alle veiligheidsrisico’s willen uitsluiten. 

Onze onderconstructie gebruiken wij uitsluitend van Nederlands fabricaat deze zullen dan ook altijd aan uw dak wensen voldoen.

Contact
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
085 - 080 57 19
Volg ons

© Zonvoordeel | Alle rechten voorbehouden.

© Zonvoordeel
website verzorgd door Vuijst Visuals

website verzorgd door Vuijst Visuals